All for Joomla All for Webmasters
Ramnicu Valcea
Ramnicu Valcea
Otopeni
0757.577.310 Luni - Vineri 08:00 - 17:30 Str.Raureni.Nr.156, Ramnicu Valcea
0757.577.310 Luni - Vineri 09:00 - 17:00 Str.23 August Nr.252T, Oras.Otopeni, Jud.Ilfov
Ramnicu Valcea
Ramnicu Valcea
Otopeni
0757.577.310 Luni - Vineri 08:00 - 17:30 Str.Raureni.Nr.156, Ramnicu Valcea
0757.577.310 Luni - Vineri 09:00 - 17:00 Str.23 August Nr.252T, Oras.Otopeni, Jud.Ilfov
CERTIFICARE ISO
ISO 9001:2008
AGREMENTARE TEHNICA
AGREMENTARE INCERD
LABORATOR DE PRODUCTIE
SISTEME EXPOXIDICE
SOLICITARE OFERTA

Automotive Parts & System

Caption aligned here

PARDOSELI EPOXIDICE AUTONIVELANTE

Pardoselile epoxidice sunt suprafețe continue, fără rosturi sau îmbinări, realizate pe bază de rășini epoxidice, adică materiale polimerice în stare lichidă, care se solidifică în urma unei reacții chimice de polimerizare.

Acest tip de pardoseală se bazează pe o combinație de rășini și întăritori. Atunci când se amestecă, rășina și întăritorul reacționează chimic pentru a forma un material plastic rigid. Materialul final este puternic, durabil, rezistent și aderă foarte bine la mai multe straturi de bază (fie că vorbim despre beton, mozaic, granit etc.). Pardoselile epoxidice conferă o protecție deosebită, ceea ce le recomandă pentru zone cu trafic intens, cum ar fi mediile industriale, parcări, aeroporturi, facilități sportive, restaurante, mall-uri, hypermarketuri ș.a.

PARDOSELI EPOXIDICE AUTNIVELANTE LUCIOASE

Pardoseala epoxidică autonivelantă se pretează în cazul podelelor de beton noi sau vechi, crăpate sau deteriorate, pentru a crea o suprafață netedă, fără sudură, fără rosturi, durabilă și care necesită întreținere minimă. Sistemul de autonivelare este disponibil în diverse culori. Acestea sunt folosite pentru a realiza desene decorative, pentru a indica modele de trafic sau pentru a evidenția zonele de lucru în spațiile cu destinație industrială.

PARDOSELI EPOXIDICE 3D

Tehnologia 3D, răspândită din ce în ce mai mult în realitatea zilelor noastre, își demonstrează aplicabilitatea și în crearea pardoselilor din locuințe. Imaginile sunt aplicate cu tehnologie de printare UV, la claritate excepțională, și nu se decolorează în timp sau sub acțiunea razelor solare, păstrând aspectul culorilor ca la început. Nu în ultimul rând, tratamentele folosite pentru uzură și rezistență nu emit mirosuri sau substanțe nocive, ceea ce le recomandă pentru uz interior/casnic.Pardoselile epoxidice decorative sunt suprafețe continue, fără rosturi sau îmbinări, realizate din rășini epoxidice colorate prin presărarea unor chips-uri, nisipuri, rășini colorate sau aplicarea unui imprimeu/fototapet și sigilare transparentă. Din punct de vedere creativ, modelele acestora se opresc acolo unde se oprește imaginația.

PARDOSELI ANTIDERAPANTE - COAJA DE PORTOCALA

Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Maecenas faucibus mollis interdum. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Aenean lacinia. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Aenean eu leo quam. Pellentesque o.rnare sem lacinia quam.

PARDOSELI EPOXIDIE SISTEM MULTISTRAT

După cum le spune și numele, este vorba despre același sistem de pardoseală, dar aplicat în două sau mai multe straturi de nisip cuartos .

PARDOSELI EPOXIDICE CU FULGI DECORATIVI

Sistemele de pardoseală sunt fabricate prin plasarea fulgilor colorați în interiorul epoxidicului pentru a crea suprafețe vibrante, multicolore, fără sudură. Aceste tipuri de pardoseli sunt plăcute din punct de vedere estetic și decorativ. Fulgii sunt disponibili într-o varietate nelimitată de culori, stiluri, texturi și dimensiuni și pot fi amestecați în orice combinație dorită.

Aplicabilitatea lor este extrem de variată, tocmai datorită numeroaselor proprietăți pe care le au și multiplelor beneficii pe care le oferă, atât din punctul de vedere al funcționalității, cât și al aspectului. Datorită metodei de aplicare (prin turnare), este obținută o suprafață complet netedă, fără rosturi de dilatație sau urme de îmbinări – locuri favorabile pentru acumularea murdăriei și dezvoltarea bacteriilor; așadar, pardoseala epoxidică este cea mai indicată alegere în industria alimentară și farmaceutică, unde păstrarea curățeniei la cele mai înalte standarde este esențială în scopul desfășurării activității, în conformitate cu normele de igienă impuse.

Folosită, așadar, de ani de zile în finisarea spitalelor, clădirilor de birouri și diverselor spații comerciale și industriale și înlocuind cu succes gresia, marmura, granitul sau alte tipuri de podele, pardoseala epoxidică a început sa fie folosită tot mai des și în finisajele interioarelor rezidențiale.