Beton amprentat - beton decorativ

Despre noi - Hispano construct

  Hispano Construct S.R.L
    Str. Raureni, nr. 156
    Ramnicu Valcea, Jud. Valcea

    Telefon: 0250.736072/
    Fax: 0350.411307

                         
    Email:
    hispano.construct@yahoo.com
   

  Robert Dican
    0762.150.967
    0757.577.310

 

Beton amprentat

Betonul amprentat este o noua tehnica de finisare a betonului ce confera acestuia rezistenta si durabilitate. Pe langa factorul tehnic ce ofera un avantaj fata de tehnicile clasice de folosire a betonului, acesta are posibilitatea de a lua culori si forme variate, imitand cu usurinta alte materiale folosite in finisajele exterioare.

Arealul de aplicabilitate a betonului amprentat este foarte larg, de la alei, trotuare, gradini, piscine, pana la niveluri mai mari, adica parcuri, parcari si curti interioare.
 
Acesta poate fi si armat cu fibre metalice sau fibre de polipropilen, aceste materiale crescand rezistenta betonului amprentat.
Durata realizarii unei astfel de aplicatii este mica, betonul amprentat putandu-se spala de praf antilipire a doua zi. Dupa spalare, pe suprafata de beton amprentat se aplica un strat de lac pentru rezistenta culorii si formelor, cat si pentru un efect estetic dorit.
 
Datorita procedeului de prelucrare a betonului amprentat, se poate realiza un numar mare de modele si culori, care pot fi vizualizate in fotografii.

 

 

[vezi toata galeria]