Superfloor, pavaj finisat industrial si decorativ

Despre noi - Hispano construct

  Hispano Construct S.R.L
    Str. Raureni, nr. 156
    Ramnicu Valcea, Jud. Valcea

    Telefon: 0250.736072/
    Fax: 0350.411307

                         
    Email:
    hispano.construct@yahoo.com
   

  Robert Dican
    0762.150.967
    0757.577.310

 

Superfloor

Superfloor este un pavaj care poate fi atat finisaj industrial cat si decorativ. Acesta consta in finisarea sapei de beton pana se obtine o suprafata ca de “oglinda”. 

Genul acesta de finisare se obtine prin slefuirea sapei de beton cu ajutorul unor masini echipate cu discuri de diamant, iar apoi suprafata se ataca cu un acid special, dupa care se trece la o alta etapa de slefuire pe baza de pastile de textolit.
 
Din cei 9 pasi in urma carora rezulta pavajul SUPERFLOOR, 5 sunt realizati prin intermediul discurilor cu diamant, iar ceilalti 4 pasi cu ajutorul pastilelor de textolit.
 
Procesul de slefuire a betonului se face pana se decapeaza partea superficiala a sapei, descoperindu-se piatra, rezultand un efect estetic deosebit. Acest efect poate fi sporit prin folosirea pietrei de rau in componenta betonului.
 
SUPERFLOOR se foloseste cu predilectie in scoli (coridoare, laboratoare), centre comerciale, depozite, suprafete comerciale, cluburi etc. Firma noastra a preluat de la firma ANZEVE si Spania sistemul si tehnologia SUPERFLOOR.

[vezi toata galeria]